Engjëll chords

YouTube
Transpose 0
Autoscroll
Lyrics
[VERSE 1]

[D]Me këmishën në një sup të zbuluar
[A]Beli hollë porsa një rreth në dy duar
[Bm]dhe me sytë e buzëqeshur si gj[F#m]ithmonë
[D]Gjunjët dalin nëpër xhinset e bardha
[A]Era luan nëpër flokët e arta
[Bm]Dielli duket sikur veç mbi ty ndr[F#m]içon

[PRE-CHORUS]

[G]Dhe sa herë kalon nëp[A]ër qytet
[F#]Si Kupid në zemër [Bm]me shigj[A]etë
[G]në mijra njerëz mua me go[A]det

[Chorous]

[G]Engjë[A]ll n[D]doshta tani më [A]kupton
Kur [A]të them je një në një [D]milion
Kur të[D] them se vjen njëherë në [A]jetë
Se ti [Em]je mrekullia e [G]tetë
Kur të [D]thoja me ty lërmë të [A]vdes
Kur pro[Em]voja të them mirëmën[Bm]gjes
Ë[A]ngjëll më be[G]so
gjithmonë ke qënë a[A]jo E[G]N-GJ[A]ELL

[VERSE 2]

[D]Zëri jot i përcjell tingujt pranverës
[A]Buza jote shuan etjen e verës
[Bm]Dora si një fllad i ëmb[F#m]ël ledhaton
[D]Fjalët e tua horizont diturie
[A]Zemra si një oqean çiltërsie
[Bm]Vetëm dashuri kudo ti [F#m]rrezaton

[PRE-CHORUS]

[G]Dhe sa herë kalon nëp[A]ër qytet
[F#]Si Kupid në zemër [Bm]me shigj[A]etë
[G]në mijra njerëz mua me go[A]det

[CHORUS]

[G]Engjë[A]ll n[D]doshta tani më [A]kupton
Kur [A]të them je një në një [D]milion
Kur të[D] them se vjen njëherë në [A]jetë
Se ti [Em]je mrekullia e [G]tetë
Kur të [D]thoja me ty lërmë të [A]vdes
Kur pro[Em]voja të them mirëmën[Bm]gjes
Ë[A]ngjëll më be[G]so
gjithmonë ke qënë a[A]jo E[G]N-GJ[A]ELL.

Subscribe to my youtube channel : Lirian1995 :)
Used chords
More songs of Alban Skenderaj artist